Minőségbiztosítás
MagunkrólTermékekWebáruházHírekKapcsolatLetölthető

Tevékenységünk 
Cégadatok 
Minőségbiztosítás 
Munkatársaink 

 

 

[Home][Magunkról][Minőségbiztosítás]

 

A VITANI KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

 

  A VITANI Kft. folyamatosan törekszik a magyar egészségügyi piacon elfoglalt helyének megtartására és növekvő részesedés megszerzésére.

  Célunk érdekében olyan hatékony minőségbiztosítási rendszert kívánunk működtetni, amely garantálja az általunk forgalmazott termékek és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét. Szolgáltatásaink alapkövetelménye a megfelelő minőségű jogszerűen forgalmazott, szakszerűen bizonylatolt, tárolt és a szükséges lejárati időtartalékkal rendelkező termékek kiszolgálása, kiszállítása.

  Ennek fontos eszköze az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer fenntartása.

  Tevékenységünkkel szolgálni kívánjuk a kórházakat, rendelőintézeteket, magánrendelőket és klinikákat, gyógyszertári központokat, gyógyszer-nagykereskedőket, gyógyszertárakat és nem utolsósorban a betegeket. Törekszünk arra, hogy szolgáltatásaink minőségével vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk.

  A VITANI Kft. a termékek és a szolgáltatások területén is megbízhatóságra törekszik annak érdekében, hogy korrekt partnerként ismerjék el a megrendelés elfogadásától, a reagálási időn, a szállítási képességen, a megőrzött termékminőségen és a tanácsadáson át egészen a tisztességes reklamációintézésig.

  A VITANI Kft. teljesítménye nagymértékben beszállítóink teljesítményétől függ, ezért, az együttműködésben a termékminőséget és a megbízhatóságot alapvető beszállítói követelménynek tekintjük. Hosszú távú szövetségi kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a beszállítóinkkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkituzéseivel és bennünket bíznak meg termékeik forgalmazásával ill. képviseletével a magyar piacon. Célunk, hogy olyan termékek képviseletével bővítsük tevékenységünket, amelyek minőségi változást eredményeznek az egészségügy adott területén.

  Céljaink elérése érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést. Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez. Ehhez megfelelő munkakörnyezetet és munkahelyi légkört biztosítunk.

 

 

[Home][Magunkról][Termékek][Webáruház][Hírek][Kapcsolat][Letölthető]

Copyright (c) 2008 My Company. All rights reserved.

vitani.kft@vitani.hu